ACADEMIA EL PRAT DE LLOBREGAT

QUI SOM

Centres d’estudis forma-t (FARNERS FORMACIÓ) és el centre de formació que recull l'experiència i la confiança amb una trajectòria de molts anys dedicats a la formació professional i en noves tecnologies.

En els seus orígens, en la dècada dels 80, el nom reconegut per tots era Red Computer Meca Rapid, centre pioner en eines de la formació en tecnologies i mecanografia audiovisual. Referent durant gaire bé tres dècades a la nostra població, col·laborador del SCC (actualment SOC), en les especialitats d'Informàtica, Gestió Empresarial i Logística. Durant aquest temps va viure una renovació que va portar el neixement al 1998 de la nova marca corporativa: Centres d'estudis Red, la qual cosa va supusar un important punt d'inflexió i va comportar la modernització i trasllat a unes noves instal·lacions ubicades al mig centre de la nostra localitat, i que és on es troben en aquest moment el nostre centre: l'avinguda Gallart i Monés.

El 2011, fruit de la integració al GRUP COOPERATIU SERSA, es va restablir la col·laboració amb el SOC, amb una formació de qualitat dirigida a l'ambit sociosanitari, per respondre a les demandes del mercat laboral amb una àrea especialitzada en l'ensenyament teoricopràctic pel treball sociosanitari i geriàtric. Tot això, mantenint els serveis habituals amb cursos d'informàtica, mecanografia per ordinador i classes de repàs per a alumnes de primària i secundària.

Al 2015, amb l'esperit de continuar evolucionant i ampliant la nostra oferta formativa, passem a integrar-nos en Nascor Formación (GRUP OCA), la qual cosa ens permet accedir a noves convocatòries i serveis formatius que a l'hora obren noves opcions formatives per als nostres alumnes que fins aquest moment no eren al nostre abast.Aixì doncs, el nostre centre continua avançant amb una llarga experiència docent acumuluda de més de 30 anys en formació i durant tot aquest temps hem anat evolucionant amb les circumstàncies de cada moment i amb les noves tendències que la formació requeria, amb la garantia d'oferir sempre el millor escenari possible a la nostra raó de ser: els nostres alumnes

Professionals de la formació en Noves Tecnologies

Al nostre centre al Prat de Llobregat disposes de 350 m2 d'aules destinades a la formació en les diferents àrees, equipades amb tot el necessari per a garantir l'èxit del teu aprenentatge amb els millors resultats. Una gran infraestructura formada per aules, tecnologia, materials i un equip humà molt especialitzat, sempre al dia de les novetats de cadascuna de les nostres àrees de formació.

El nostre compromís amb la formació de qualitat ha permès atendre amb professionalitat i eficàcia les següents àrees de formació durant aquests anys:

 • Formació Ocupacional
 • Formació Bonificada per a empreses
 • Formació Sociosanitària
 • Ofimàtica Professional
 • Disseny Gràfic, Tècnic i Web
 • Classes de Repàs
 • Mecanografia per ordinador

Les garanties pels nostres alumnes

 • Posar a la disposició dels nostres alumnes un equip docent qualificat i experimentat
 • Garantir un servei de seguiment pedagògic òptim
 • Oferir les tarifes més competitives i múltiples descomptes
 • Adaptar-nos a les necessitats formatives del nostre alumnat
 • Lliure elecció d'horaris

Una privilegiada situació al cor de la nostra localitat i unes excel·lents comunicacions per Bus, Renfe i en breu Metro (L- 9) amb el nostre entorn permeten una formació propera, còmoda i de confiança.