ACADEMIA EL PRAT DE LLOBREGAT

CLASSES DE REPÀS

T'oferim la nostra ajuda en totes les assignatures de Primària i E.S.O., per poder assimilar amb major facilitat els coneixements requerits per completar amb èxit el curs acadèmic.

Les classes són impartides en un entorn agradable, en grups reduïts per afavorir l'atenció i comprensió de cada alumne.

El reforç és personalitzat de manera que cada alumne resol els problemes i repassa les matèries que necessiti millorar.

Classes de repàs a Primària

Els primers anys són fonamentals per detectar mancances en l'aprenentatge dels nostres fills. És per això que corregir a temps els hàbits incorrectes d'estudi i crear un clima de confiança en les seves pròpies possiblitats, garanteixen evitar mals majors en el futur. És per això que el seguiment i suport d'un professor particular permet millorar els resultats finals en la gran majoria dels casos.

Classes de repàs a Secundària

Superada la Primària, el canvi a Secundària pot arribar a ser un problema per a l'alumne. Uns coneixements febles en determinades matèries o la incompresió de determinats conceptes, poden provocar un llast durant tot aquest cicle. Amb el reforç, l'assistència i el suport d'un professor particular s'aconsegueix controlar la seva evolució i solucionar els dubtes puntuals o crònics que es puguin arrossegar. Tot això genera autoconfiança en l'alumne que comprova que no perd el ritme del curs i un notable canvi en l'actitud davant les classes.

- Classes de Matemàtiques
- Classes de Física
- Classes de Química
- Classes de Anglès
- Classes de LLengua i Literatura

Els nostres compromisos són:

  • Posar a la disposició dels nostres alumnes un equip docent qualificat i experimentat
  • Garantir un servei de seguiment pedagògic òptim
  • Adaptar-nos a les necessitats i gustos del nostre alumnat
  • Lliure elecció d'horaris
  • Grups reduïts (màxim 6 alumnes)

Si necessites contactar per a més informació pots trucar-nos al telèfon 93 370 92 71 o a través del mail info@ceformat.cat.