ACADEMIA EL PRAT DE LLOBREGAT

MECANOGRAFIA PER ORDINADOR

Existeix un component de l'ordinador del que moltes persones no fan un ús correcte: EL TECLAT. Utilitzar-lo de forma correcta és bàsic: estalvia temps i millora el resultat dels treballs.

El nostre sistema mitjançant una simulació del teclat en la pantalla de l'ordinador, permet escriure des del primer moment sense mirar el teclat.

La nostra metodologia permet arribar en el seu nivell bàsic les 200 P/M una vegada superats els 20 nivells de que es composa el curs. Posteriorment, si l'alumne desitja incrementar la seva velocitat existeixen nivells de reforç que permeten arribar fins a les 350 P/M.

Per als més joves, tenim cursos adaptats a les seves necessitats fins a 150 P/M que els permetran ser totalment eficients amb el 99% del caràcters que fan servir en el seu dia a dia.

Ara pots inscriure't des de 38,70€/mes realitzant una formació còmode en uns pocs mesos i assoleix els teus objecitus, o bé aprofita un dels nostres 'packs intensius' per estalviar diners i temps.

PROMOCIÓ ESPECIAL: Si ets un/a alumne/a de Primària o Secundaria, ara pot gaudir d'una promoció per a que aprenguis mecanografia per ordinador en unes condicions molt avantatjoses. Pot consultar aquestes condicions a aquest enllaç.

També oferim la possibilitat de fer una prova d'una hora totalment gratis per a que provis el nostre sistema i et convencis de que pots trencar amb una barrera que tant ens incomoda als estudis i/o a la feina.

Si necessites contactar per a més informació pots trucar-nos al telèfon 93 370 92 71 o a través del mail info@ceformat.cat.